Reklamere på norske domener eller utenlandske.

Kontakt via epost: Send epost eller ring på 908 56 319.

Under overskriften: "Pay per static brand link a better solution for professional publishers" kan du lese om vår erfaring med ulike leverandører av nettreklame. Etter 4 års prøving og feiling, er vi komme til at Google AdSense er den automatiserte reklamemodellen som gir mest tilbake i forhold til arbeidsinnsatsen. Av den grunn prøver vi å kombinere denne modellen med en hvor det betales direkte for statiske bannerlenker eller det vi har kalt "Static brand links". Google, den viktigste og etter vårt syn beste søkemotoren på internett kan straffe nettstedet ditt om dette ikke gjøres riktig. Google har ulike såkalte "penalities" hvor den verste er at du kastes ut av indeksen / registeret deres. Da kan ikke webstedet ditt finnes ved Google søk. Det innebærer at man på en betalt lenke må føye til en atributt, rel="nofollow" som betyr at søkemotorens bot ikke skal følge å indeksere lenken. Bare surfere vil se lenken, og det er også poenget med en "brand" eller "merkevare" lenke. Tro ikke på dem som ikke behersker søkemotorsoptimalisering og lover deg høye treff for en betalt lenke uten å føye til denne atributten. En inngående lenke kan riktignok ikke ramme deg på noen annen måte at du får som fortjent. Men du er hvem du lenker til, så brutte lenker og lenker som bringer deg til en side som endrer innhold er ditt eget ansvar. Vi har opplevd å lenke til artikler som siden har blitt endret til en pornoside. Dermed har vi ikke selv gjort jobben grundig nok. Alt dreier seg om trafikk eller organiske treff, så av naturlige grunner benyttes alle mulige teknikker for å manipulere søkemotorene til å få høyere treff på resultat sidene. Jeg lenker til ditt nettsted om du lenker til mitt, kalles triangulær lenking og kan også straffes om man ikke føyer til attributten rel="nofollow". Man skal således være varsom med ulike lenkemodeller. Les mer under overskriften "Backlinks to Avoid." Noen vil hevde at de med hell har byttet lenker. Hvem har ikke gjort det? Poenget er bare at det ikke er så smart å gjøre dette etter den siste oppryddingen Google gjorde på dette høsten 2007. Så bytter du lenke med en annen, husk å føye til attributten rel="nofollow" og be den du bytter (banner) lenke med gjøre det samme ellers blir det ikke noe lenkebytte. Det aller verste som kan skje er altså at siten din kastes ut av Google's indeks og da kan du slite lenge med å få den reinkludert ved å henvende deg direkte til Google. Nedgang i trafikk kan komme til å koste deg dyrt. Dermed står vi i utgangspunktet igjen med to måter å betale for "brand lenker" på

  1. Lenke med atributten rel="nofollow" som bringer deg direkte til nettstedet. Du forlater med andre ord vårt nettsted.
  2. Lenke med atributten rel="nofollow" og det eksterne domenet åpnes i et nytt vindu.
Av naturlige grunner vil den første reklamemodellen være dyrest, da besøkende forlater vårt domene.

MultiFinansIT har organisasjons nummer 987 091 398 i enhetsregisteret. Det er en webplass i et mininettverk av norske og utenlandske sider, norske til venstre og utenlandske til høyre. Da eieren av sidene har sosialøkonomisk embetseksamen med spesialisering i finans, er det naturlig at den norske finansportalen, MultiFinansIT.no finnes til venstre på toppen av vektstangen og likeledes den omfattende utenlandske MultiFinanceIT.com til høyre på toppen av vektstangen. Der er følgende muligheter til å reklamere i nettverket:

Pris for banner / tekstlenke avhenger av

Den mest omfattende reklamen vil være en syndikert minisite innen vår site. Dersom du for eksempel ønsker å marekdsføre ditt merke internasjonalt gjennom en av vår engelskspråklige siter via en syndikert mini site, er det mulig. Minisiten vil imidlertid, av grunner some beskrevet ovenfor, bare kunne ses av surfere. Boter stenges ute på meta tag eller robots.txt nivå. Vi foretrekker det siste, da det er ryddigst. På en syndikert minisite vil du kunne markedsføre og eventuelt selge dine egne fysiske og / eller digitale varer og tjenester. Så har du ikke tid til å lage ditt eget nettsted eller du ønsker mersalg utover det din egen site kan gi, er dette en mulighet. Merk at de to hovedsitene, MultiFinansIT.no og MultifinansIT.com har vært på nettet siden slutten 2004. Dette er viktig om du vil han en "flying start" på din internasjonale nettbutikk.

Kun seriøse henvendelser.

Referanser: